PLUS

Vanuit het succes van B&P Personeelsdiensten is in 2016 B&P PLUS gestart. B&P PLUS bemiddelt financiële en administratieve professionals binnen allerlei non-banking sectoren.

 

Want overal groeit de behoefte aan passende (interim) professionals. Moderne organisaties én professionals zoeken naar een perfecte match. En dat gaat verder dan het enkel op elkaar afstemmen van functie-eisen en competenties. De klantvraag én de mens achter de functie staan hierin bij ons centraal. Een succesvolle formule waar we veel ervaring mee hebben opgedaan in de bancaire en financiële wereld en daar geldt als vernieuwend en succesvol.

 

Meer weten over de B&P werkwijze? Lees hier verder

 

B&P PLUS B.V. is een jonge, vernieuwende organisatie, maar wel één met jarenlange ervaring, kennis en passie voor het vak. Wij zoeken voor beide partijen een passende mogelijkheid zodat er op het juiste moment, de juiste kandidaat en tegen de juiste contractvorm wordt gerealiseerd. Dat is de PLUS die wij bieden.

 

Op zoek naar een functie? Positie in te vullen? Kijk bij onze vacatures of neem contact op.

De cultuur van B&P PLUS B.V. vormt de basis voor een langdurige, succesvolle maar ook betekenisvolle samenwerking op basis van vertrouwen. Dit bepaald mede de kwaliteit van onze dienstverlening.