Infotech

Bij elke IT-professional past een organisatie. Bij elke organisatie past een IT-professional. Het klinkt zo simpel, maar dat is het niet. Het maken van de perfecte match draait om zoveel meer dan een checklist met competenties afvinken. B&P INFOTECH vindt dat bemiddelen van professionals mensenwerk is. Letterlijk. Wij brengen de behoefte van uw organisatie in lijn met de persoonlijke wensen van de IT’er – als mens en als professional. Want kwaliteit, kennis en expertise komen tot bloei als je ze koestert.
 
Lees hier meer over de B&P werkwijze.
 
Na het succes van B&P Banking en Finance en B&P PLUS bouwt B&P INFOTECH aan een kennispool van hoogwaardige professionals die hun mannetje staan in elke sector. Onze IT’ers beheersen hun vak tot in de finesses. Ze versterken uw organisatie bij cruciale informatie- en technologieprocessen zoals:
 
  • funtioneel (applicatie) beheerder)
  • projectmanagement
  • informatiemanagement
  • software testen
  • procesmanagement
Het team van B&P heeft jarenlange expertise in het bemiddelen van IT-professionals in de financiële en bancaire sector. Dat betekent dat we gewend zijn professionals te selecteren met een hoge standaard van kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid.
 
IT’er op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kijk bij onze vacatures.
 
Op zoek naar hoogwaardige uitbreiding van uw team?
Neem dan contact op met B&P INFOTECH.